Transferul lui Culio, criticat de un fost antrenor al CFR-ului: “Petrescu a decis și trage ponoasele”

Transferul lui Culio, criticat de un fost antrenor al CFR-ului: “Petrescu a decis și trage ponoasele”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost tehnician și jucător al formației din Gruia a vorbit despre transferul mijlocașului argentinian ajuns la 38 de ani.

Reinstalat pe banca CFR-ului la începutul lunii septembrie, Dan Petrescu a decis să îl readucă la echipa clujeană și pe Juan Emmanuel Culio. Mutarea s-a dovedit a fi neinspirată, argentinianul fiind de multe ori depășit de ritmul partidelor.

Fost antrenor și jucător în Gruia, Dorinel Munteanu, a vorbit despre situația campioanei și a criticat transferul mijlocașului în vârstă de 38 de ani.

“Mă așteptam la mai multe de la CFR în Conferece League dar Dan Petrescu nu a putut să schimbe foarte multe. Știm cu toții că a preluat o echipă construită de Marius Șumudică. Probabil că dacă rămânea Marius avea rezultate mai bune. Dar Dan Petrescu nu a putut să schimbe fața echipei într-un timp atât de scurt și să joace ceea ce își dorește.

S-a mai întâmplat la CFR de două ori, dar jucătorii erau cam aceeași. Jucătorii știau ce voia Dan Petrescu și s-au adaptat imediat. Au mai trecut și anii peste acești jucători. L-a adus și pe Culio, ceea ce nu mi se pare o alegere bună pentru ei, dar el e căpitanul de vas. A decis și trage ponoasele. Nu îi convine nici lui situația. Un punct este foarte puțin.

Ritmul impus de Dan Petrescu nu este respectat de jucători. Și mi se pare normal să fii exclus din lot dacă nu respecți echipa și antrenorul. Și nu cred că face rău. Mă miră la Culio, pentru că Dan Petrescu l-a readus după o lungă perioadă de timp la CFR și ar fi trebuit să îi fie recunoscător”, a spus Dorinel Munteanu pentru Fanatik.  

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a pregătit CFR Cluj în perioada iulie 2005-octombrie 2006.

loading...
Comenteaza