Transferul lui Bouhenna la CFR Cluj, pus sub semnul întrebării!

Transferul lui Bouhenna la CFR Cluj, pus sub semnul întrebării!

Rachid Bouhenna s-a înțeles cu CFR Cluj înainte de finalul sezonului 2020-2021, însă transferul acestuia de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe la campioana României e pus sub semnul întrebării.

Fundașul algerian va ajunge la CFR la finalul sezonului și a fost acuzat de către oficialii grupării Sepsi OSK că nu a dat dovadă de fair-play la duelul din 17 ianuarie cu campioana României, când a fost eliminat, conform ProSport. Covăsnenii susțin că algerianul nu i-a anunțat că a ajuns la un acord cu CFR, potrivit patronului lui Sepsi.

Daniel Stanciu a vorbit despre transferul lui Bouhenna la CFR chiar înainte de duelul pe care Sepsi îl va juca împotriva campioanei României în 10 mai, iar acesta susține că pot exista suspiciuni, având în vedere că covăsnenii l-au exclus din lot pe Bouhenna.

„E un jucător străin, iar străinii au altă mentalitate. Sunt crescuţi într-un spirit de fair-play. Spunea şi Edi Iordănescu, chiar dacă ai suspiciuni, e greu să faci afirmaţii, mai ales dacă nu ai dovezi. Eu cred că e o greşeală a celor de la Sepsi. L-au folosit un meci, apoi nu l-au mai folosit. Asta denotă altă suspiciune", spune Stanciu.

Comenteaza