Transfer de viitor la U-BT. Un internațional U20 sosește la Cluj

Transfer de viitor la U-BT. Un internațional U20 sosește la Cluj
| Foto: baschet.ro

Formația pregătită de Mihai Silvășan și-a asigurat serviciile unui tânăr baschetbalist.  

U-BT continuă campania de achiziții pentru sezonul următor. După ce au bifat transferurile unor jucători experimentați, precum Giordan Watson sau Stefan Bircevic, “studenții” se întăresc și la capitolul baschetbaliști U23.

Formația clujeană l-a transferat pe Luca Colceag, de la CSO Voluntari, formație alături de care a evoluat în 7 partide în sezonul trecut din Liga Națională.

Mai mult, jucătorul născut în 2003 a fost ales în echipa ideală a Turneului Final U18, unde a înregistrat medii de 22.4 puncte, 21.6 recuperări, 3.8 pase decisive, 2.8 intercepții și 2.8 capace în 38 de minute jucate.

Luca Colceag măsoară 2 m și evoluează pe postul de extremă. În prezent, jucătorul se află cu naționala U20 a României la Sopron, pentru partidele din FIBA U20 European Challengers.

Totodată, tânărul baschetbalist provine dintr-o familie care știe ce înseamnă spiritul Universității. Sorin Colceag, tatăl lui Luca, a fost fotbalist și a apărat poarta lui “U”, iar mama sa, Daniela, a făcut parte din echipa glorioasă a Universității la baschet feminin, în anii '90.

Comenteaza