Toni Petrea, mesaj clar înainte de jocul cu Dinamo: "Fără muncă și fără efort nu se poate câștiga"

Toni Petrea, mesaj clar înainte de jocul cu Dinamo: "Fără muncă și fără efort nu se poate câștiga"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj întâlnește formația cu care s-a duelat la barajul ce a consemnat revenirea "studenților" pe prima scenă a fotbalului românesc.

În mai 2022, "Șepcile roșii" treceau în dublă manșă de Dinamo se promovau în Superligă. Acum, trupa din capitală a revenit în primul eșalon, iar cele două formații se vor înfrunta din nou în elita fotbalului românesc. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul va fi unul special având în vedere relația strânsă dintre cele două galerii, dar și dorința celor două formații de a obține cele trei puncte atât de necesare. Antrenorul Universității Cluj, Toni Petrea, se așteaptă la un joc greu, însă are încredere în elevii săi.

"Va fi o partidă dificilă cu o echipă care nu a câștigat niciun punct. Jocul lor mi-a plăcut, cred că nu au avut șansă în unele momente. Sigur vor veni să joace fotbal, sunt schimbați mult în bine. Trebuie să investim mai mult efort și inteligență pentru a câștiga acest joc.

Jocul lor e plăcut ochiului, au jucători de calitate care pot pune probleme și asta cred că e și meritul antrenorului, care i-a adus și îi pune în teren. Presiune este peste tot, ei își vor vinde foarte scump pielea. Fără muncă și fără efort nu se poate câștiga.

Aveam nevoie de o victorie, în special pentru moral. Sper ca asta să ne descătușeze și să fim mai încrezători. Avem calitate, avem experiență, dar trebuie să arătăm asta și pe teren. Sper să vină lumea la Mediaș, băieții au nevoie de susținere", a declarat antrenorul.

Laude din partea lui Petrea pentru Nistor și Chipciu

Tehnicianul a vorbit la superlativ despre cei doi "veterani" care au adus victoria de la Craiova și îi consideră un exemplu de urmat pentru colegii lor.

"Mă bucură evoluția pe care au avut-o la meciul trecut. Se pregătesc bine, de asta pot juca bine la vârsta pe care o au. Nu poți să nu te pregătești, iar la meci să ajungi la nivel înalt. Sper să fie sănătoși, vor ajuta cu siguranță echipa în continuare", a spus Toni Petrea.

Partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo se va disputa sâmbătă, 5 august, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Dinamo!

Comenteaza