Toni Conceicao, reconfirmat la CFR Cluj: “Nu se pune problema să schimbăm antrenorul”

Toni Conceicao, reconfirmat la CFR Cluj: “Nu se pune problema să schimbăm antrenorul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși s-a vorbit despre o revenire a lui Dan Petrescu, portughezul rămâne, cel puțin pentru moment, pe banca echipei din Gruia.

Campioana României a trecut din nou printr-o perioadă agitată la nivelul conducerii. După plecarea lui Iuliu Mureșan, antrenorul Conceicao era următorul pe listă. Chiar dacă s-au vehiculat mai multe nume care l-ar putea înlocui, lusitanul a fost reconfirmat în funcție.

Noul director sportiv al CFR-ului, Daniel Stanciu l-a asigurat pe Conceicao că va rămâne în funcție. “Nu se pune problema să schimbăm antrenorul. Toni Conceicao este antrenorul echipei de pe primul loc. Eu zic că jocul şi rezultatele sunt cu mult mai bune decât la începutul sezonului, dovadă că echipa este lider în acest moment.

Singurul lucru la care ne gandim acum este să mergem şi să abordăm la victorie meciul cu Sepsi. Tot campionatul este strâns. Două înfrângeri consecutive, sau două victorii, te pot apropia sau distanţa”, a declarat Stanciu, pentru Pro X.

Următorul meci pentru CFR va fi în deplsare, împotriva formației Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va avea loc duminică, 28 octombrie, de la ora 21:00.

Comenteaza