Test reușit pentru Universitatea Cluj în compania Unirii Dej

Test reușit pentru Universitatea Cluj în compania Unirii Dej

Formația pregătită de Adrian Falub a învins echipa din Liga 3, scor 3-0, după dubla lui Gavra și reușita lui Goga.

În prima parte, “studenții” au controlat jocul, însă nu au reușit să se apropie periculos de poarta Unirii Dej. “Șepcile roșii” au avut dificultăți în ofensivă, însă jocul defensiv a dat speranțe pentru returul campionatului. Astfel, la pauză, scorul era 0-0.

În actul secund, Falub a schimbat complet echipa, iar jocul s-a modificat. La 10 minute de la reluare, Taub a centrat în careu, iar Goga a deschis scorul, cu o lovitură de cap. La câteva minute, Gavra a intrat în scenă și a majorat diferența, din penalty (56). Tot golgheterul din sezonul trecut a fost cel care a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 67.

Echipa de start:

Dur-Bozoancă – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Joseph, Penescu – Al. Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – M. Coman. Au mai evoluat: Takacs, Crăciun, Florescu, Taub, Dican, Ștefănescu, Goga, Mailat, Gavra

“Venim după două zile foarte grele și e dificil să ceri calitate din partea jucătorilor. Am făcut un antrenament bun și e important că nu ne-am accidentat. Sper ca Goga să nu își fi terminat golurile pentru că a dat cam multe în pregătiri. El și Gavra sunt doi jucători care au calitate, pot să ne ajute și ne bazăm pe ei. Mai suntem în discuții cu doi jucători, nu știu dacă vom reuși, dar mai avem câteva zile la dispoziție”, a declarat Adrian Falub.

La rândul său, Gavra a vorbit despre jocul amical. “A fost un meci bun pentru noi. L-am luat ca pe una antrenament, am alergat, am și dat goluri și așteptăm să înceapă campionatul. Cantonamentul a fost foarte bun, ne-am pregătit bine și am avut jocuri destul de tari. Mai avem sâmbătă două jocuri și după aceasta avem partida cu FC Argeș. E un meci greu, dar sunt încrezător că vom câștiga”, a spus atacantul.

Pentru Universitatea Cluj urmează alte două partide amicale. Ambele se vor disputa sâmbătă, în compania formațiilor Metalurgistul Cugir și Victoria Cluj.

Comenteaza