Tânără din Dej medaliată la Europeanul de Karate FOTO

Tânără din Dej medaliată la Europeanul de Karate FOTO
Sportiva dejeană Diana Giurgean s-a întors cu o medalie de bronz de la Campionatul European de Karate WUKF pentru Seniori.

În perioada 1-3 iunie, în Irvine-Glasgow din Scoţia, s-a desfăşurat Campionatul European de Karate WUKF pentru Seniori. Competiţia organizată sub egida World Union of Karate Federations a adunat un număr de 38 de federaţii sportive de profil din 22 de ţări din Europa cu un total de peste 400 de sportivi.

Lotul Federaţiei Române de Karate WKC a reuşit să obţină un număr de 19 medalii de aur, 11 medalii de argint şi 14 medalii de bronz. În urma acestor rezultate, România a urcat pe prima treaptă a podiumului la clasamentul pe naţiuni.

Sportiva dejeană Diana Giurgean, membră a clubului CS Budokan Ryu, s-a întors de la această competiţie cu o medalie de broz obţinută la proba de kumite individual feminin - 55 kg.

"Am luptat în semifinală cu campioana mondială de anul trecut. Am pierdut semifinala, dar am luat locul 3 împotriva unei senioare din Serbia. Sunt foarte mulțumită de rezultat. În octombrie urmează Campionatul Mondial pentru Copii si Seniori, care se va desfășura în Serbia, unde îmi doresc aurul", a declarat pentru ziuadecj.ro Diana Giurgean.

 

 

Etichete
Comenteaza