Suspendat 9 etape, Cadu vede şi partea bună: "Acum am timp să mă uit şi eu la meciuri. Milanov e ok, am vorbit cu el şi mă înţelege"

Suspendat 9 etape, Cadu vede şi partea bună:
Căpitanul CFR-ului consideră că suspendarea de 9 etape primită după accidentarea lui Milanov este prea aspră.

Fotbalistul a anunţat că îşi va petrece câteva zile acasă, în Portugalia pentru a da uitării incidentul din partida cu FC Vaslui. "Mă duc şi eu câteva zile să mă liniştesc. Dacă mă întrebaţi, suspendarea mi se pare cam dură, dar nu vreau să comentez mai multe. Alţii au rupt picioare, eu nu am rupt nici un picior şi am primit 9 etape. Asta este, mă supun regulamentului. Am vorbit cu Milanov, era în Bulgaria, mi-am cerut scuze şi m-am oferit să plătesc eu tot ce trebuie, dar a refuzat. El mi-a zis că înţelege, că suntem bărbaţi şi lucrurile astea se întâmplă pe un teren de fotbal. Fotbalul este un sport bărbătesc. Eu nu am cum să mă schimb, aşa sunt eu", a spus Cadu. 

Portughezul a făcut şi haz de necaz după sancţiunea primită. "Măcar acum voi putea şi eu să mă uit liniştit la meciuri, am timp destul să mă uit la meciuri. Niciodată în carieră, începând de la 18 ani, nu am stat mai mult de două sau trei etape, asta va fi cea mai mare pauză a mea", a încheiat căpitanul CFR-ului.

 

Etichete
Comenteaza