Surpriză pe Cluj Arena. "Studenții" s-au încurcat cu Unirea Slobozia

Surpriză pe Cluj Arena. "Studenții" s-au încurcat cu Unirea Slobozia
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a fost învinsă , scor 1-2, în meciul din runda cu numărul 7 a play-off-ului ligii secunde. 

Deși "studenții" porneau ca favoriți și au încercat să își impună jocul, partida a început echilibrat. Ba mai mult, după aproape un sfert de oră, Toma a înscris cu o execuție extraordinară, care l-a surprins pe Gorcea (12).

Deși aveau nevoie de golul egalizator, clujenii nu au reușit să construiască acțiuni periculoase în jumătatea adversă, iar oaspeții au dat emoții fanilor prezenți pe Cluj Arena în mai multe rânduri. Astfel, la pauză tabela indica 1-0 în favoarea Unirii Slobozia.

La revenirea de la cabine, Erik Lincar a încercat sa reîmprospăteze ofensiva, însă "U" Cluj a continuat să aibă probleme în jumătatea adversă. Totuși, după ce prima oră de joc s-a scurs, Ely Fernandes a centrat în careu și, probabil cel mai scund jucător de pe teren, Haită, a înscris cu o lovitură de cap (61).

În minutele ce au urmat, doar gazdele au mai contat, iar Romario (64) și mai apoi Ely Fernandes (71) l-au pus la încercare pe portarul Gurău, cu șuturi de la marginea careului. Cinci minute mai târziu, același Ely și Tescan au avut șansa de a înscrie în poartă goală, dar cel din urmă a trimis peste transversală (76).

Deși "studenții" au încercat să înscrie golul care să le aducă cele trei puncte, oaspeții au fragmentat jocul cu fiecare ocazie. Mai mult, în cel de-al cincilea minut al prelungirilor, Ivan a scăpat singur spre poartă, dintr-o poziție suspectă de offside și l-a învins pe Gorcea.

Boiciuc a avut șansa egalării, însă nu a înscris, iar rezultatul finală a fost unul surpinzător, 2-1 în favoarea Unirii Slobozia. 

Comenteaza