Surpriză la U-BT. Dusko Vujosevic nu va mai continua alături de echipa clujeană

Surpriză la U-BT. Dusko Vujosevic nu va mai continua alături de echipa clujeană
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Antrenorul coordonator al “studenților” a anunțat că nu va reveni alături de campioana Ligii Naționale și în sezonul viitor.

Deși U-BT a impresionat în ambele sezoane în care Dusko Vujosevic a coordonat activitatea echipei, tehnicianul din Serbia a anunțat că nu va mai continua la Cluj. Antrenorul de 62 de ani susține că nu a fost mulțumit cu ofertă primită din partea clubului, însă susține că rămâne cu amintiri plăcute după experiența alături de “studenți”.

”Am venit la Cluj cu o mare dilemă, fiindcă toată lumea știe cum m-am despărțit de clubul la care am petrecut cea mai mare parte a carierei mele. Echipa nu a fost la nivelul CV-ului meu însă, din cauza problemelor de sănătate, nu am avut altă opțiune.

Voi păstra amintiri plăcute din Cluj, datorită succesului pe care l-am avut. Ei au considerat că pot continua pe cont propriu și că nu mai au nevoie de îndrumarea și supervizarea mea, prin urmare mi-au făcut o ofertă pe care a trebuit să o refuz. A fost opusul unei oferte care nu poate fi refuzate.

Anul trecut am câștigat Cupa României dar nu am putut finaliza campionatul din cauza pandemiei. Anul acesta, am cucerit titlul care e considerat cel mai important.

Mulți fac greșeala de a se uita la campionatul românesc prin prisma echipei naționale. Însă cluburile au șase străini și progresează de la an la an. Evident, îi urez echipei din Cluj tot binele. Acum sunt liber și bolnav”, a spus Vujosevic pentru presa din Serbia, citată de baschet.ro.

Comenteaza