News alert Surpriză la CFR Cluj. Edi Iordănescu și-ar fi anunțat jucătorii că va pleca la finalul sezonului

Surpriză la CFR Cluj. Edi Iordănescu și-ar fi anunțat jucătorii că va pleca la finalul sezonului
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Antrenorul le-a transmis elevilor săi că nu va mai continua în Gruia, chiar dacă va reuși să cucerească titlul în Liga 1.

A doua zi după egalul obținut în fața FCSB, care i-a menținut pe “feroviari” pe primul loc în Liga 1, Iordănescu Jr. a convocat o ședință cu jucătorii campioanei. Tehnicianul le-ar fi transmis că va pleca de la CFR Cluj și că nici măcar câștigarea titlului nu i-ar putea schimba decizia.

“Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept.

În vară s-a terminat, pentru că, dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu, că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, ar fi spus Edi Iordănescu, potrivit Digisport.

Comenteaza