Surpriză de proporții pe Cluj Arena. "Studenții" au fost învinși de Astra Giurgiu

Surpriză de proporții pe Cluj Arena. "Studenții" au fost învinși de Astra Giurgiu

Formația pregătită de Erik Lincar a pierdut un meci tensionat în fața echipei aflate în subsolul clasamentului, scor 1-2.

Susținuți din tribune de proprii suporteri după o pauză îndelungată, "studenții" au avut prima ocazie a partidei prin căpitanul Gigi (2). Totuși, oaspeții au surprins prin jocul prestat și au pus probleme apărării clujene.

În minutul 13, Blejdea a trimis neinspirat înapoi, Dragu a interceptat, a trecut fără emoții prin defensiva "Șepcilor roșii" și l-a învins pe Gorcea cu un șut la colțul lung.

Gazdele au acuzat șocul golului primit și au avut minute bune în care nu s-au regăsit. Treptat, clujenii s-au apropiat de careul giurgiuvean, însă fără succes. Mai mult, după o jumătate de oră de joc, Alarcon l-a faultat pe Giuroiu în careu, iar centralul a dictat penalty.

Spre bucuria fanilor de pe Cluj Arena, Șerban a executat slab, pe lângă poarta lui Gorcea (32). Imediat, presiunea gazdelor a crescut și "studenții" au reușit egalarea.

Blejdea a centrat din corner, iar Gugu a înscris, ajutat și de devierea unui adversar. Astfel, scorul pauzei a fost 1-1.

Încă de la revenirea de la cabine, trupa lui Erik Lincar s-a instalat în jumătatea adversă și a pus presiune pe oaspeți. Totuși, ocaziile au întârziat sa apară în fața unei defensive aglomerate.

În minutul 70, la o fază care nu anunța nimic, G. Dragoș a scăpat pe contraatac, a căzut în careu după un duel cu Alarcon, iar arbitrul a arătat înspre punctul cu var.

Șerban și-a asumat răspunderea, a trimis lângă bară și deși Gorcea a atins balonul, Astra a înscris (71).

Chiar dacă jucătorii Universității Cluj au căutat egalarea în ultima parte a meciului, eforturile lor au fost în zadar. Astfel, formația clujeană a suferit prima înfrângere a sezonului pe teren propriu, scor 1-2.

Comenteaza