Video Suporterii Universității Cluj, provocați de fanii arădeni înaintea meciului direct

Suporterii Universității Cluj, provocați de fanii arădeni înaintea meciului direct
| Foto: captura video

Susținătorii celor două formații au fost implicați într-o încăierare în centrul Aradului.

Spiritele s-au încins înaintea partidei dintre Universitatea Cluj și UTA, iar suporterii au fost implicați într-un conflict, care a fost aplanat înainte de a escalada.

Potrivit jandarmilor arădeni, fanii celor de la UTA au încercat să îi provoace pe suporterii sosiți de la Cluj, însă scandalul a fost rezolvat prompt.

"Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA, s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual.

Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii.

În continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente", au transmis jandarmii, potrivit specialarad.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza