Suporterii lui ”U” vor depune o plângere penală împotriva jandarmilor

Suporterii lui ”U” vor depune o plângere penală împotriva jandarmilor
Fanii Universităţii Cluj intenţionează să depună o plângere, prin intermediul unui avocat, la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, ca urmare a incidentelor care au precedat confruntarea din CFR şi "U".

Mai mulţi fani ai Universităţii susţin că au fost agresaţi de jandarmi înaintea derby-ului Clujului. Totul a pornit de la aprinderea unei fumigene pe pietonala de pe Bulevardul Eroilor, în urma căruia un suporter a fost reţinut de jandarmi şi ulterior amendat cu suma de 3.000 de lei. În urma acestui incident, ceilalţi fani i-au sărit în ajutor, moment în care a pornit scandalul dintre cele două tabere, jandarmii intervenind în forţă.

Fanul susţine că el nu a aprins respectiva fumigenă, ci doar a luat-o de pe jos. "Nu ştiu cine i-a dat foc", a spus suporterul alb-negrilor.

Amenda totală pe care au primit-o fanii se ridică la suma de 12.600 de lei.

Joi, suporterii „studenţior” şi-au exprimat dorinţa de a face demersurile necesare pentru a depune o plângere împotriva abuzurilor jandarmeriei.

”Suntem într-o fază preliminară pentru a strânge probe în vederea depunerii unei plângeri la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj împotriva jandarmilor care au agresat mai mulţi suporteri înaintea meciului de luni, 29 septembrie 2014, dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj pentru purtare abuzivă”, a spus avocatul fanilor Universităţii Cluj.

Comenteaza