Suporterii campioanei, mesaj pentru rivali: "Persoanele de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui"

Suporterii campioanei, mesaj pentru rivali: "Persoanele de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cu câteva zile înaintea meciului direct, susținătorii CFR-ului au decis să transmită un comunicat care îi vizează pe fanii Universității.

După ce clubul din Gruia a anunțat cum pot fi achiziționate biletele pentru Derby-ul Clujului și sectoarele ce vor fi alocate oaspeților, suporterii campioanei au dat un comunicat menit să îi avertizeze pe rivali.

"Gruia este Alb Vișinie și asta trebuie să fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca și pentru fiecare suporter de fotbal ardelean.

Împreună cu conducerea clubului am decis ca 3.000 de locuri din capacitatea stadionului să fie dată rivalilor noștri pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosferă frumoasă demnă de un oraș ca și Clujul.

Respectul însă trebuie să fie de ambele părți asa că nu vom tolera suporteri “albi-negri” în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune.

La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani, iar persoanele ostentative și de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui.

Încurajăm suporterii clujeni să umple stadionul, să ne bucurăm de o atmosferă nemaipomenită, dar cu bun simț și respect. Dacă oficialii Universității își doresc război între clujeni (prin limbajul sfidator si ostentativ), asta vor primi", e mesajul postat de Peluza Vișinie.

Nu toți fanii campioanei sunt mulțumiți cu numărul de bilete alocat rivalilor

La rândul lor, cei din Asociația Independentă a Suporterilor "CFR 1907 Cluj" de Pretutindeni (A.I.S.C.P.) au reacționat în ceea ce privește biletele și se declară nemulțumiți de decizia conducerii clubului de a acorda o libertate atât de mare fanilor Universității.

"AM FOST VÂNDUȚI?!?

Plecăm de la premisa că este un derby care trebuie onorat așa cum se cuvine de ambele părți, tocmai de aceea nu am fost niciodată de acord cu îngrădirea accesului suporterilor pe stadion. DAR, totul trebuie făcut intr-o bună organizare, conform înțelegerilor și cel mai important, cu transparență totală. Logic, nu?

Deci, s-a agreat împreună cu suporterii și conducerea acordarea, pe lângă peluză, a încă două sectoare în T2, iar accesul în restul zonelor stadionului sa fie interzis cu însemnele rivalilor. În contrapartidă, clubul rival trebuia să ne faciliteze la viitorul meci pe Cluj Arena accesul in peluza superioară, adică P2. Și încă un lucru important, accesul în T2 pentru rivali să se facă printr-un culoar între peluză și tribună, deci fără trecere prin T2. Perfect logic și normal!

Ce aflăm oficial de la club că a fost agreat? Acordarea, pe lângă peluză, a patru sectoare în T2, deci altceva decât s-a agreat cu suporterii. Și nimic despre accesul nostru la P2 pe Cluj Arena. Deci am dat ce pentru ce?

Bun, se poate înțelege și acest lucru, să le dăm șansa rivalilor să-și cumpere toți grupați biletele, în mod organizat. Are încă logică!

Apare însă un comunicat, pe pagina oficială a clubului rival, din care aflăm că la întâlnirea cu reprezentații CFR s-a agreat liberul acces pe tot stadionul cu însemnele clubului rival, iar suporterii lor sunt îndemnați să-și cumpere fără griji bilete în orice zona a stadionului doresc!

WTF!!! UNDE ESTE LOGICA? De ce acest lucru? Cine a trădat interesele noastre? Cine a trădat CFR CLUJ?

De ce nu clarifică oficialii noștri aceste aspecte?

Deci, AM FOST VÂNDUȚI?", transmite A.I.S.C.P.

Comenteaza