Șumudică pretinde respect, deşi a pierdut meciul cu Borac: "Trebuia să fie 7-1 acasă și 7-0 în deplasare!"

Șumudică pretinde respect, deşi a pierdut meciul cu Borac: "Trebuia să fie 7-1 acasă și 7-0 în deplasare!"
| Foto: YouTube @CFR 1907 Official

Campioana CFR Cluj s-a calificat dramatic în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după 4-3, la general, contra formației Borac Banja Luka, dar Marius Şumudică pretinde respect. 

Alex Chipciu a adus golul calificării în minutul 118, cu o execuție splendidă,  iar la finalul meciului, Marius Șumudică a vorbit despre ocaziile numeroase avute în partida cu Borac Banja Luka și și-a schimbat radical discursul când un jurnalist din Bosnia și Herțegovina i-a spus că echipa sa a fost ajutată de regula golului în deplasare, care a fost eliminată de UEFA din acest sezon.

"Da, dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și azi trebuia să fie vreo 6, 7-0. Până să marcheze ei. Trebuie să fiți realiști, nu mă puneți într-o situație proastă ca să vă dau răspunsuri greșite. Ok, vă rog, respectați-mă, pentru că eu vă respect, respect această țară", i-a răspuns Șumudică jurnalistului bosniac, citat de digisport.ro. 

"Felicit echipa, pentru că este foarte bine pregătită. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am disputat 3 meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea n-am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani.

Am făcut un calcul acum. Cu Banja Luka acasă, Supercupa și cu Banja Luka în deplasare, am avut peste 30 ocazii de a marca, ceea ce înseamnă că echipa joacă. Asta e datoria mea, să-i duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim mai concentrați, pentru că am marcat un gol superb de la distanță și n-am fost în stare să marcăm de la un metru sau doi metri. (...) Am crezut că suntem calificați de la Cluj, am stat în spatele celor două goluri.

(...) Îmi doresc să ajungem cât mai departe în competițiile europene, dar întâi mă gândesc la jocul din Gibraltar, care îți dă posibilitatea să te califici 100% în Conference League. După care, luptăm pentru Europa, luptăm pentru Champions. O luăm pas cu pas", a mai spus Șumudică.

CFR Cluj se va duela în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor cu Lincoln Red Imps, formație din Gibraltar, care s-a impus cu 5-0 în returul cu Fola Esch, după 2-2 în tur. Meciurile din turul 2 preliminar al UEFA Champions League se dispută pe 20/21 iulie și 27/28 iulie.

Comenteaza