Șumudică debutează cu victorie pe banca lui CFR Cluj în primul amical al verii

Șumudică debutează cu victorie pe banca lui CFR Cluj în primul amical al verii
| Foto: Facebook CFR Cluj

Campioana României s-a impus cu 4-0 în primul amical al verii în cantonamentul din Austria, aşa că Marius Șumudică poate fi mulțumit după primul meci pe banca lui CFR Cluj. 

Echipa din Gruia a întâlnit pe FC Wels, o echipă austriacă din ligile inferioare, iar Șumudică a trimis în teren două formule diferite în fiecare repriză, a transmis digisport.ro. Echipa de start:  Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Cestor, Latovlevici - Sigurjonsson, Itu, Fica - Deac, Debeljuh, Rondon

A fost 2-0 după primele 45 de minute - Mike Cestor a deschis scorul în minutul 12 din centrarea lui Sigurjonsson, iar Ciprian Deac a majorat diferența cu un lob spectaculos înminutul 37. Latovlevici a jucat din primul minut și există indicii că va rămâne la Cluj. 

Șumudică a schimbat garnitura și a mizat pe mai mulți tineri în partea a doua. Echipa CFR-ului din repriza a 2-a: G. Sandomierski - D. Rusu, O. Hoban, R. Bouhenna, M. Butean - A. Tahiri, A. Fica, J. Rodriguez - C. Petrila, B. Omrani, M. Gîdea.

Tinerii nu l-au făcut de râs pe Şumudică. Claudiu Petrila, cel care fusese împrumutat la Sepsi, a reușit o ”dublă”, la golul de 3-0 fiind coautor Mihai Gîdea.

"Important este că am făcut un antrenamentt bun, am început aversitatea, am încput să avem jocul. Importantă este şi victoria, indiferent cu cine joci este important să câştigi, pentru că, în timp, victoriile aduc victorii", au fost concluziile antrenorului la finalul partidei.

Marius Şumudică spune că a fost plăcut surprins să aibă fanii în tribune la stadion, chiar dacă meciul s-a jucat la 1000 de km de Cluj. Fanii erau îmbrăcaţi în culorile CFR-ului purtând tricouri ale unor foşti jucători. Antrenorul campioanei spune că a fost o plăcere să vadă că la mii de kilometri echipa este susţinută de fani. Acesta le transmite fanilor că echipa are nevoie şi la primul meci de la Cluj de un public numeros care să susţină echipa.  

Comenteaza