Suma uriașă la care a renunțat Sergiu Buș pentru a reveni la CFR Cluj: “Și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă”

Suma uriașă la care a renunțat Sergiu Buș pentru a reveni la CFR Cluj: “Și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul în vârstă de 29 de ani a revenit la clubul care l-a format și l-a lansat în fotbal.

După opt ani și experiențe în Anglia, Italia, Bulgaria sau Coreea de Sud, Sergiu Buș a revenit la CFR Cluj, echipă la care a debutat la profesioniști. Pentru reîntoarcerea sa în Gruia, atacantul a renunțat la aproape un milion de euro pe care urma să îi primească de la Seongnam, anunță impresarul său, Bogdan Apostu.

“Banii erau foarte mulți în Coreea, numai că stilul de viață de acolo... diferența dintre cultura, civilizația, mentalitatea pe care o au coreenii și cea pe care o au românii e foarte mare. Făceau patru antrenamente pe zi, de exemplu, străinii nu erau favorizați.

Sergiu spunea că se simte mai pregătit ca oricând, dar și uzat, pentru că antrenamentele erau extrem de grele. A ales să renunțe la bani, chiar dacă erau bani foarte mulți, aproape de un milion (de euro), bani foarte mulți pentru orice jucător român. S-a ivit oportunitatea să meargă la campioana României.

Sunt sigur că va avea un impact pozitiv, pentru că a ajuns și Sergiu la o maturitate. Este un jucător care știe să gestioneze momentele dificile mult mai bine. Mai mult, și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă, în orașul său natal. Va fi alături de familie și va avea liniștea necesară.

Sunt sigur că se va impune la CFR, acum se poate exprima la cel mai bun nivel al său. A contat foarte mult că poate să fie în atenția echipei naționale. Sunt convins că, în șase luni, Sergiu va deveni un jucător de echipa națională, din postura de jucător al CFR-ului”, a explicat Apostu la Digisport.

Comenteaza