Suspansul se prelungește în finala Ligii Naționale. U-BT a pierdut dramatic primul meci de la Oradea

Suspansul se prelungește în finala Ligii Naționale. U-BT a pierdut dramatic primul meci de la Oradea
| Foto: U-BT

Formația clujeană a cedat în fața fața orădenilor, scor 75-71, și a ratat șansa câștigării titlului în minimul de meciuri.

Gazdele au început în forță partida din arena “Antonio Alexe” și s-au distanțat chiar și la trei posesii. U-BT a forțat revenirea, însă orădenii au încheiat în avantaj primele 10 minute, scor 27-21. În cel de-al doilea sfert, “studenții” au redus din ecart, pe fondul unui joc agresiv din partea ambelor formații. Astfel, la pauză, CSM Oradea avea un singur punct avans, 39-38.

La revenirea de la cabine, U-BT a evoluat bine atât din punct de vedere defensiv, cât și din punct de vedere ofensiv și a reușit să preia conducerea. Totuși, două aruncări reușite de la mare distanță i-au readus pe orădenii în joc, iar cu 10 minute îaninte de final, scorul era 53-52 în favoarea clujenilor.

Primele minute ale ultimului sfert al partidei au fost marcate de presiunea rezultatului, care și-a spus cuvântul în cazul ambelor formații. Totuși, echilibrul s-a rupt din cauza lipsei de eficiență a “studenților” de la linia de fault, dar și grație preciziei gazdelor la aruncările de la mare distanță.

Ultimele secunde au fost unele de foc, iar în cele din urmă CSM Oradea s-a impus cu 75-71 în cel de-al treilea meci al seriei, iar suspansul se prelungește în finala Ligii Naționale.

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Marquis Wright (29 de puncte, 3 recuperări), urmat de Richard (13 puncte, 4 pase decisive) și Tarolis (10 puncte, 7 recuperări).

Comenteaza