"Studenții" sunt cu gândul la meciul de campionat, chiar dacă finala Cupei se apropie. Romario: "Trebuie să respectăm competiția"

"Studenții" sunt cu gândul la meciul de campionat, chiar dacă finala Cupei se apropie. Romario: "Trebuie să respectăm competiția"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al Universității Cluj a dezvăluit care e atmosfera în vestiarul echipei înainte de ultimele meciuri ale sezonului.

"Șepcile roșii" întâlnesc Hermannstadt în ultima rundă din play-out, iar mai apoi urmează finala Cupei României pe același stadion. Deși recunoaște că gândul zboară la ultimul act al Cupei, Romario crede că e nevoie de concentrare și la meciul din Superligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cred că în primul rând trebuie să respectăm competiția, jucăm în prima ligă și e un meci important. Trebuie să respectăm și adversarii. Nu trebuie să fim doar cu gândul la finală, deși e puțin în mintea noastră. Mai avem 5-6 zile și trebuie să ajungem bine pregătiți acolo. Nu putem să nu jucăm bine în acest meci", a declarat brazilianul.

Finala Cupei României, un moment istoric, crede Romario

Mijlocașul a vorbit și despre ce ar putea însemna o eventuală victorie contra celor de la Sepsi OSK și a rescunoscut că și-ar dori să rămână în istoria Universității Cluj.

"Cupa ar însemna foarte mult. Putem intra în istoria clubului și asta pentru mine și pentru coechipierii mei înseamnă foarte mult. Cele mai importante sunt trofeele care rămân în vitrină, iar peste ani vor vedea nepoții că am făcut parte din istorie", a explicat Romario.

Partida din Superligă, dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt se va disputa vineri, de la 17:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Comenteaza