"Studenții", în fața primei deplasări din 2023: "Aștept să văd cum abordăm un astfel de meci"

"Studenții", în fața primei deplasări din 2023: "Aștept să văd cum abordăm un astfel de meci"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va juca vineri pe terenul celor de la FC U Craiova, în etapa a 24-a din Superligă.

"Șepcile roșii" au început anul cu două jocuri pe teren propriu, 2-1 cu FC Voluntari și 0-0 cu Rapid, iar acum elevii lui Ioan Ovidiu Sabău sunt în fața primei deplasări din 2023.

Directorul tehnic al Universității Cluj a avut un discurs optimist înaintea partidei și e nerăbdător să vadă care va fi prestația jucătorilor pe un teren mai bun decât cel de "acasă".

"Va fi primul joc în deplasare, aștept să văd cum abordăm un astfel de meci. Ne-am pregătit foarte foarte bine. În primele două jocuri echipa a arătat și calitate și caracter. Am jucat de la egal la egal cu două echipe bune ale campionatului.

Preocuparea mea în acest moment e să îi conving că trebuie să avem continuitate. Nu trebuie să ne oprim și trebuie să avem dorința de a juca fotbal. Dorim să obținem punct sau puncte la Craiova. Eu întotdeauna le spun jucătorilor că joci cum te antrenezi.

Dacă te antrenezi foarte bine nu ai cum să joci slab. Poți pierde, dar nu ai cum să joci slab. Poate fi un avantaj pentru noi faptul că ei au jucat puține minute. Noi am fost foarte solicitați din punct de vedere fizic.

Am jucat pe un teren greu și acum vom vedea cum e să joci pe un teren bun, care va fi ritmul, dacă vom putea să jucăm rapid, să construim și să nu fim temători", a spus Sabău.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948 este programată vineri, 3 februarie, de la 20:00.

Comenteaza