"Studenții" au revenit cu victorie pe Cluj Arena, în fața a peste 12.000 de spectatori. Succes la limită în derby-ul cu Steaua

"Studenții" au revenit cu victorie pe Cluj Arena, în fața a peste 12.000 de spectatori. Succes la limită în derby-ul cu Steaua
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus în runda cu numărul 3 a play-off-ului, scor 1-0, împotriva echipei din capitală. 

Într-o atmosferă de meci mare, cu peste 12.000 de spectatori în ribunele Cluj Arena, "studenții" au încercat să își impună jocul încă din start. După o perioadă de tatonare, oaspeții au avut prima ocazie prin Chipirliu, însă balonul a trecut alături (9).

Imediat jocul s-a mutat la cealaltă poartă, iar în urma unui corner mingea a ajuns la Haită, care a șutat din prima și a înscris lăsându-l fără reacție pe portarul advers (10).

După ce au reușit să înscrie, clujenii s-au bazat pe o bună organizare defensivă, deși steliștii au ajuns cu greu în apropierea careului gazdelor. La finalul unei reprize în care cele mai importante faze au avut loc la mijlocul terenului, tabela indica 1-0 pentru "Şepcile roșii".

După ce în pauză și startul actului secund a fost nevoie de intervenția jandarmilor în sectorul galeriei oaspete, jocul a început cu o oportunitate a Stelei.

La 8 minute de la reluare, Adi Popaa trimis din lovitură liber spre poartă, iar Gorcea a respins acrobatic (53). Au urmat minute bune ale formației din capitală, care s-a instalat în jumătatea clujenilor. Mai mult, la jumătatea reprizei, Buhăescu a trecut pe lângă egalare (67).

Spre finalul partidei, jocul a devenit unul foarte fizic și agresiv pe alocuri. Experiența "studenților" și-a spus cuvântul, iar trupa lui Erik Lincar s-a impus cu 1-0 și a obținut primul succes în play-off. 

Comenteaza