Steaua Roșie, prea puternică pentru CFR Cluj. Sârbii s-au impus și a doua oară în fața "feroviarilor"

Steaua Roșie, prea puternică pentru CFR Cluj. Sârbii s-au impus și a doua oară în fața "feroviarilor"

Formația condusă de Marius Șumudică a pierdut în fața campioanei Serbiei, scor 1-2, și a fost eliminată din Europa League. 

Partida de pe arena din Gruia a început cum nu se poate mai prost pentru "feroviari". Arbitrul a dictat ușor un penalty, în urma unei imprudențe a lui Graovac, iar Katai a deschis scorul (5).

Formația clujeană a acuzat șocul golului primit și a reușit primele actiuni ofensive abia după jumătatea reprizei. Pe rând, Deac (23) și Sigurjonnson (25) au trecut pe lângă egalare.

Sârbii au practicat un joc la limita regulamentului în primele 45 de minute, însă cu toate acestea, CFR Cluj a reușit egalarea.

Cu 11 minute înainte de finalul reprizei, Debeljuh a înscris cu capul după o centrare a lui Costache și a stabilit scorul pauzei în Gruia, 1-1.

La fel ca și în prima parte, campioana României a primit rapid gol și în actul secund. La șapte minute de la reluare, Bălgrădean, intrat în locul lui Arlauskis, a gafat inexplicabil, iar Pavkov a marcat fără emoții (52).

Elevii lui Marius Șumudică au răspuns prin dubla ocazie a lui Manea și Petrila, însă Borjan a fost la post (60).

La finalul primei ore de joc, Debeljuh a fost faultat în careu de Dragovic, iar centralul a dictat penalty. Deac s-a îndreptat temător spre balon, iar Borjan a respins șutul mijlocașului de la CFR Cluj (63).

Treptat, jocul și-a pierdut din ritm. Oaspeții au fost mulțumiți cu rezultatul înscris pe tabelă, în timp ce gazdele nu au mai reușit să se apropie de poarta lui Borjan.

Astfel, campioana României a pierdut și cel de-al doilea meci în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și continuă aventura europeană în UEFA Conference League. 

Comenteaza