Start perfect pentru campionii României. U-BT a învins BCMU Pitești

Start perfect pentru campionii României. U-BT a învins BCMU Pitești
U-BT a început în forță noua ediție a Ligii Naționale de baschet. Campioana României a trecut cu 85-58 de BCMU Pitești, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Zeljko Sakic a fost principalul marcator al ardelenilor, cu 21 puncte, alături de Lasan Kromah (14 puncte), Giordan Watson (10 puncte), Alexandru Olah (9 puncte) și Nandor Kuti (8 puncte). Din lotul oaspeților s-au remarcat Porter Troupe (19 puncte), Andriy Agafonov (12 puncte) și Raymond Russell (10 puncte). Echipa lui Mihai Silvășan face, astfel, un prim pas în drumul spre apărarea titlului cucerit în sezonul trecut.

"Nu am jucat cu o echipă slabă. Chiar dacă nu am avut o evoluție foarte reușită din punct de vedere ofensiv, defensiv ne-am făcut bine treaba și am reușit să ținem o echipă cu scoreri foarte buni la 58 de puncte.

Am început cu dreptul, însă este doar un mic pas înspre îndeplinirea obiectivelor noastre. Eu, cum am spus și anul trecut, nu mă pot bucura decât la sfârșit. Până atunci muncim și ne bucurăm dacă e cazul la final. Echipa are potențial, poate să joace la un nivel foarte ridicat și jucătorii sunt foarte pozitivi în privința muncii lor”, a spus antrenorul U-BT, Mihai Silvășan.

Comenteaza