Start la vânzarea biletelor pentru „U" - UTA. "Ne aşteptăm la cel puţin 3.000 de fani"

Start la vânzarea biletelor pentru „U
Biletele la meciul „U" - UTA se vor pune în vânzare începând de joi.
">

Biletele la primul meci de pe teren propriu al Universităţii, cel cu UTA Bătrâna Doamnă, se pun în vânzare joi, la ora 10:00. Casele de bilete vor fi deschise joi şi vineri până la ora 18:00, iar sâmbătă, până la începerea partidei.

Conform planului tarifar stabilit de societatea Cluj Arena SA, suporterii care vor dori să asiste la partidele alb-negrilor la sectorul VIP vor trebui să scoată din buzunar 30 de lei, în timp ce un bilet la tribună şi peluză va costa 10 lei. Elevii şi studenţii îşi vor putea sprijini echipa preferată doar la tribune, achitând 5 lei, pe baza carnetului vizat.

„Ne aşteptăm la cel puţin 3.000 de fani. Sper să existe interes, având în vedere că Universitatea vine după o victorie şi că este formată în exclusivitate din fotbalişti tineri, crescuţi la club", a spus Radu Raţiu, directorul SC Cluj Arena SA.

Partida dintre „U" şi UTA face parte din etapa a doua a Ligii secunde. „U" vine după o victorie, 1-0 în deplasare, cu Chindia Târgovişte, în schimb UTA a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş. Pentru meciul de sâmbătă, antrenorul lui „U", Marius Popescu, nu va putea conta pe mijlocaşul Lorant Kovacs, suspendat după eliminarea din etapa inaugurală.

Etichete
Comenteaza