Start greu de sezon pentru “U” Cluj. “Studenții” vor juca fără spectatori două derby-uri pentru promovare

Start greu de sezon pentru “U” Cluj. “Studenții” vor juca fără spectatori două derby-uri pentru promovare
Fanii "U" Cluj, pe Cluj Arena | Foto: Cristi Cosma / FC Universitatea Cluj

Incidentele de la meciul cu FC Hermannstadt afectează echipa clujeană în noul sezon, “Șepcile roșii” fiind sancționate să joace cu tribunele goale primele patru meciuri ale stagiunii.

La sediul Federației Române de Fotbal s-a tras la sorți programul noului sezon, iar începutul va unul dificil pentru Universitatea Cluj. Deși se vor lupta cu CSM Reșița în prima rundă, derby-urile încep încă din etapa a treia. Clujenii vor întâlni FC Argeș în deplasare, în cel mai important meci din august.

Luna septembrie va fi una dificilă și va veni cu două derby-uri de tradiție, dar și un meci cu Dunărea Călărași. În etapa cu numărul șase, “studenții” vor primi vizita celor de la UTA, apoi se vor deplasa la Călărași pentru ca în runda a opta să se dueleze acasă cu Petrolul.

Din păcate pentru formația condusă de Cristian Dulca, cele două meciuri de pe propiul teren se vor disputa cu tribunele goale, în urma sancțiunii primite de “U” Cluj, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt. Celelalte meciuri complicate pentru “Șepcile roșii” vor fi în etapele 16 și 17, împotriva Rapidului și Concordiei Chiajna. Liga 2 începe în 3 august și se încheie în mai 2020.

Comenteaza