Sports Talks aduce nume importante la Cluj-Napoca și în 2023

Sports Talks aduce nume importante la Cluj-Napoca și în 2023
| Foto: Sports Festival

Oameni care au performat în sport, dar și în alte domenii vor relata poveștile din spatele succesului.

După ce anul trecut Adrian Mutu, Ilie Năstase, Cristina Pîrv și Mihai Silvășan au fost prezenți la Sports Talks, în cadrul Sports Festival, ediția din 2023 propune alte nume importante.

În cadrul celui mai mare eveniment din România dedicat sportului, campioni olimpici, cadre universitare sau oameni din media vor fi prezenți la Sports Talks.

"Vino la Sports Talks să asculți live poveștile din spatele succesului. Foști și actuali mari sportivi de performanță, jurnaliști sportivi, antrenori, psihologi, antreprenori, sportivi amatori, cadre universitare, dar și alte personalități din industrii conexe sportului vor răspune întrebărilor lui Cristi Mîndru și Mihnea Măruță în cele 4 zile de Sports Festival.

Interviurile vor avea loc în Radisson Park, iar accesul va fi liber în limita locurilor disponibile. Începem joi, 1 iunie la ora 11:00. Programul detaliat va fi disponibil în curând", transmit organizatorii.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza