Video Sports Festival, amânat din cauza pandemiei. Evenimentul va reveni abia în 2021

Sports Festival, amânat din cauza pandemiei. Evenimentul va reveni abia în 2021
| Foto: Generația de Aur - Legendele Barcelonei pe Cluj Arena/facebook.com/sportsfestivalcom

Cea de-a treia ediție a evenimentului care urma să aibă loc între 11 și 14 iunie la Cluj-Napoca a fost amânată pentru anul viitor.

În ultimii ani, Sports Festival a devenit un adevărat fenomen, atât în plan local, cât și național și internațional. Sportivi de renume din mai mute domenii au fost prezenți la Cluj-Napoca și au evoluat în fața fanilor sau au ținut discursuri pline de inspirație pentru viitoarele staruri ale sportului sau simpli trecători.

Nici ediția din acest urma să se ridice la același nivel, principalele evenimente fiind meciul de retragere al lui Adrian Mutu și mai multe partide demonstrative cu Simona Halep în prim-plan. Totuși, din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au decis amânarea ediției din acest an pentru 2021.

“Cea de-a 3-a ediție Sports Festival se reprogramează pe iunie 2021. Situația creată de această pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an.

Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ținem cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil.

Salutăm eforturile tuturor celor care trec prin acest time out forțat, fani, sportivi, industrii diverse. O să fie bine!

Ne vom juca din nou ÎMPREUNĂ”, e mesajul transmis de organizatori.

La rândul său, Simona Halep a transmis un mesaj celor ce urmau să fie prezenți la Sports Festival:

Fanii care au bilete și vouchere vor primi un email cu informații detaliate pentru ei, regăsite și aici.

Comenteaza