Sportivii UBB, campioni la fotbal și handbal. La ce competiţie

Sportivii UBB, campioni la fotbal și handbal. La ce competiţie
Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) s-au făcut remarcaţi la o competiţie sportivă internaţională.

În cadrul Euro Roma 2014, concurs desfăşurat între 13 şi 16 noiembrie în Italia, sportivii clujeni au cucerit medaliile de aur la fotbal și handbal, reuşind să se claseze pe locul patru din 69 în clasamentul general.

"Am reuşit, prin sport, să facem, la Roma, o pledoarie pentru învăţământul sportiv din Universitatea noastră! Să obţii locul 4 într-o competiţie cu peste 60 de universităţi e un lucru cu adevărat extraordinar", a declarat Vasile Bogdan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, precizând că studenţii universităţii s-au clasat pe cea de-a cincea poziţie la volei.

Competiţia a cuprins turnee de fotbal, fotbal în sală, baschet, volei, handbal, atletism, tenis şi tenis de masă, iar clujenii au concurat cu alţi 2.000 de studenți, reprezentând 69 de univesități din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord şi de Sud.

Comenteaza