BC Timișoara – U-BT Cluj 83-79. Mihai Silvășan: ” Trebuie să luptăm împreună pentru a depăși acest moment dificil”

BC Timișoara – U-BT Cluj 83-79. Mihai Silvășan: ” Trebuie să luptăm împreună pentru a depăși acest moment dificil”
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii au pierdut al doilea meci consectuiv în Top 6, iar CSM Steaua s-a apropiat la doar un punct.

Silvășan speră că elevii săi vor trece peste oboseala acumulată în ultimele săptămâni și vor lupta din nou pentru primul loc în Liga națională. “Este o nouă înfrângere dureroasă pentru noi, însă nu vreau să discut prea mult despre baschet, a fost evident că Timișoara a fost mai motivată, au început meciul așa cum trebuie și noi din nou nu am avut acea intensitate despre care tot vorbim. Ca și la meciul cu Steaua, a trebuit să revenim de la o diferență mare, astăzi au fost cred 15 puncte.

Sunt niște probleme pe care trebuie să le rezolvăm, am avut în această seară, după meci, o ședință mai lungă cu băieții. A apărut o oboseală mentală firească după atâtea jocuri, însă nu o tratăm ca pe o scuză, ea este normală, dar trebuie să trecem peste ea!

Trebuie să luptăm împreună pentru a depăși acest moment dificil, dacă strângem rândurile și luptăm împreună, vom avea succes! Dacă, însă, vom sparge rândurile, vom avea un sezon nu foarte reușit. Eu sunt însă convins că avem cu toții acea mentalitate de învingători și că vom încerca să găsim soluțiile cele mai bune. Nu vom ceda în niciun meci, încă mai avem șanse la locul 1, trebuie să câștigăm toate cele trei jocuri pe care le mai avem în această fază și ne vom lupta pentru asta”, a declarat tehnicianul “studenților”.

Următorul meci pentru U-BT va fi împotriva echipei BCMU FC Argeș Pitești. Partida va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 19, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Comenteaza