"Sper să se numească Remus Câmpeanu tribuna galeriei sau măcar vestiarele de pe noul stadion" VIDEO

Invitat la Realitatea Sportivă Clujeană, Remus Câmpeanu a spus că nu merită onoarea de a da numele noului stadion al oraşului.

Fostul mare fotbalist şi conducător al Universităţii Remus Câmpeanu a fost invitat luni, exact în ziua când s-au împlinit 46 de ani de la singura finală a Cupei României câştigată de "U", la Realitatea Sportivă Clujeană. 

"Ziua când am câştigat cupa a fost cea mai emoţionantă din viaţa mea", a spus Câmpeanu, autor al unui gol în meciul din 1965, contra lui Dinamo Piteşti, încheiat 2-1. Celălalt gol a fost marcat de regretatul Zoltan Ivansuc.

Întrebat dacă ar fi onorat ca noul stadion al Clujului să poarte numele său, Remus Câmpeanu a afirmat că cel mai potrivit pentru această onoare ar fi dr. Mircea Luca. "Doctorul Luca merită această cinste, chiar dacă ambele stadioane ale oraşului ar avea nume de doctori. Poate o tribună va purta numele Remus Câmpeanu. Mi-ar plăcea să fie tribuna galeriei", a spus preşedintele de onoare al lui "U", în vârstă de 73 de ani. "Mă mulţumesc şi cu vestiarele", a glumit la urmă Câmpeanu.

Comenteaza