Spania a pierdut în fața Japoniei la Cupa Mondială, dar Morata a egalat un record vechi de peste 70 de ani

Spania a pierdut în fața Japoniei la Cupa Mondială, dar Morata a egalat un record vechi de peste 70 de ani
| Foto: fifa.com

Reprezentativa iberică a fost învinsă de selecționata asiatică, scor 1-2, însă ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiției din Qatar.

Spania a pierdut surprinzător contra Japoniei în ultimul meci al Grupei E, însă unul dintre jucătorii lui Luis Enrique a reușit să egaleze un record ce a rezistat mai bine de 70 de ani. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

Este vorba despre Alvaro Morata, cel care a devenit al doilea jucător spaniol care marchează în primele sale trei meciuri la Campionatul Mondial, după Telmo Zarra, care a reușit aceeași performanță în 1950. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Atacantul care în prezent evoluează la Atletico Madrid a punctat împotriva Costa Ricăi, Germaniei și Japoniei, în timp ce Telmo Zarra a înscris în urma cu 72 de ani în poarta Statelor Unite ale Americii, naționalei statului Chile și a Angliei, în primele 3 partide ale turneului final care s-a desfășurat în Brazilia.

Alvaro Morata, care a debutat la echipa națională a Spaniei în 2014 are 6 goluri la Campionatul European. Atacantul în vârstă de 30 de ani a strâns 60 de selecții pentru reprezentativa iberică, reușind să marcheze 30 de goluri. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

După ce au încheiat Grupa E pe locul secund, în urma Japoniei, spaniolii se vor duela în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 cu Marocul.

Comenteaza