Spania a devenit a șasea națională care înscrie peste 100 de goluri la Campionatul Mondial

Spania a devenit a șasea națională care înscrie peste 100 de goluri la Campionatul Mondial
| Foto: sport.tvr.ro

Succesul în fața selecționatei din Costa Rica, scor 7-0, a plasat reprezentativa iberică într-un club select.

Spania a debutat cum nu se poate mai bine la Campionatul Mondial din Qatar, cu o victorie la scor în fața naționalei din Costa Rica. Dani Olmo, Marco Asesnsio, Ferran Torres (2), Gavi, Carlos Soler și Alvaro Morata au marcat pentru un succes cu 7-0. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Reușita cu care Dani Olmo a deschis scorul în minutul 11 a reprezentat cel de-al 100-lea gol marcat de echipa națională a Spaniei la Campionatul Mondial, notează We Love Sport. Reprezentativa iberică devine astfel doar a șasea națională care atinge această bornă. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

Celelalte naționale care au trecut de 100 de goluri la Campionatul Mondial sunt Brazilia în 1970, Germania în 1974, Italia și Argentina în 1998 și Franța în 2014. Cei care au marcat golul 100 pentru aceste selecționate sunt în ordine: Pele, Gerd Muller, Luigi Di Biagio, Claudio Lopez și Olivier Giroud.

De asemenea, la 18 ani și 110 zile, Gavi a devenit al treilea cel mai tânăr marcator din istoria Campionatului Mondial. Pele rămâne cel mai tânăr la 17 ani și 241 de zile, iar pe locul secund e mexicanul Manuel Rosas, la 18 ani și 93 de zile. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Comenteaza