Sorana Cîrstea a venit cu un obiectiv clar la Transylvania Open: "I-am cerut antrenorului să ajung la Cluj cât mai în formă"

Sorana Cîrstea a venit cu un obiectiv clar la Transylvania Open: "I-am cerut antrenorului să ajung la Cluj cât mai în formă"
| Foto: Transylvania Open

Românca aflată pe locul 26 mondial e principala favorită a competiției WTA 250 care se desfășoară în BT Arena.

Aflată în premieră pe tabloul principal de la Transylvania Open, Sorana Cîrstea a sosit cu gânduri mai la Cluj-Napoca. Cea mai bine clasată sportiva din România în ierarhia WTA a avut parte de un an bun și speră ca cireașa de pe tort să fie un trofeu în fața propriilor fani.

"Vreau să mulțumesc pentru această oportunitate de a juca acasă, înseamnă enorme pentru mine. Acest turneu este la standarde mult mai ridicate decât un WTA 250. Totul este exemplar și sunt foarte mândră, la fel ca celelalte sportive românce, de ce s-a realizat aici.

Îți mulțumesc (Patrick Ciorcilă n.red.) pentru eforturile pe care le faci, știu din culise cât de greu a a fost să obții acest turneu și cât te-ai luptat ca să avem acest turneu acasă, ca să avem acest eveniment de tenis la Cluj.

Mă bucur să fiu aici, în 2018 am jucat aici cu echipa de Fed Cup. Anul trecut am fost, din păcate, accidentată, dar mă bucur să fiu în formă pentru acest turneu. După cum știi, i-am cerut antrenorului meu să facem planurile în așa fel încât să ajung la Cluj cât mai în formă.

Sper din suflet să stau aici până la finală, dacă se poate. Este un turneu puternic, cred că vor fi meciuri frumoase, publicul va avea ce să vadă. Sunt foarte încântată să fiu alături de voi aici, la Cluj.

Este o suprafață medie spre lentă, care, cred eu, poate să îmi pună în valoare calitățile. Sper să fie cât mai multă lume alături de noi. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui Patrick și la adresa Clujului", a declarat Sorana Cîrstea.

Sportiva în vârstă de 33 de ani și-a aflat deja și prima adversară de la Cluj, urmând să o întâlnească în primul tur al turneului pe Eva Lys.

Comenteaza