News alert Șoc în Gruia! Vedeta de milioane a CFR-ului pleacă după doar două săptămâni

Șoc în Gruia! Vedeta de milioane a CFR-ului pleacă după doar două săptămâni
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

După episodul demiterii lui Edward Iordănescu, campioana trece din nou printr-un duel intern la nivel înalt, iar președintele Iuliu Mureșan pare că va ieși din nou câștigător.

Deși este cel mai important transfer făcut vreodată în Liga 1, Julio Baptista nu mai are viață lungă în Gruia. Brazilianul a jucat doar câteva minute în alb și vișiniu și este acum motiv de scandal în conducerea CFR-ului.

Potrivit Prosport, impresarul Toni Curea, cel care i-a adus în echipa clujeană pe Jesus Fernandez și pe Baptista i-a propus patronului Ioan Varga o conducere 100% spaniolă. Din organigramă urmau să facă parte Rafael Gordillo, fost președinte la Betis Sevilla, dar și Herminio Menendez, agentul lui Baptista.

Antrenorul Antonio Conceicao urma să fie înlocuit și el cu Jose Macheda. Totuși, portughezul s-a ținut tare și nu a acceptat să plece fără banii pe care trebuie să îi primească de la CFR. În plus, Iuliu Mureșan pare că l-a convins din nou pe patron să îl păstreze în funcție, la fel ca și atunci când a fost demis Edi Iordănescu.

Comenteaza