Situația incertă în privința lui Iuliu Mureșan. Conceicao: “Eu nu am informații că el nu ar mai face parte din club”

Situația incertă în privința lui Iuliu Mureșan.  Conceicao: “Eu nu am informații că el nu ar mai face parte din club”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul portughez susține că a primit asigurări din partea conducerii că poziția sa nu este în pericol.

CFR Cluj trece din nou printr-o perioadă agitată la nivel adminstrativ. Patronul a decis înlăturarea lui Iuliu Mureșan din club, iar Antonio Conceicao pare a fi următorul pe listă. Totuși, tehnicianul susține că nu a fost informat nici despre soarta sa, dar nici despre cea a președintelui din Gruia.

Portughezul a oferit clarificări în ceea ce privește situația de la CFR. “Am vorbit ultima oară cu domnul Mureșan sâmbătă, înaintea meciului cu Craiova. Eu nu am informații că el nu ar mai face parte din club. Nu știu dacă știrile sunt adevărate. Trebuie să spunem că el a fost mulți ani aici, dar noi avem nevoie de stabilitate pentru a reuși ceva.

Când am revenit la Cluj nu am vorbit cu domnul Mureșan, a fost altă persoană din conducerea clubului care m-a sunat. Eu respect deciziile conducerii, îmi voi continua munca aici cu profesionalism. Nu sunt legat de scaun. O persoană din conducerea clubului mi-a spus să stau linștit, poziția mea nu e în pericol. Totuși, un antrenor depinde întotdeauna de rezultate”, a declarat Conceicao.

Până la soluționarea problemelor interne, clujenii au un meci important în Liga 1. CFR înâlnește Astra Giurgiu sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 21.

Comenteaza