Video Simona Halep poate câștiga premiul WTA „Lovitura Anului”! Execuția a venit la Transylvania Open

Simona Halep poate câștiga premiul WTA „Lovitura Anului”! Execuția a venit la Transylvania Open
| Foto: Facebook.com/TransylvaniaOpen

O execuție superbă a Simonei Halep la turneul organizat în Cluj-Napoca poate să-i aducă un premiu de consolare sportivei românce pe sfârșitul acestui an.

Halep a avut un sezon dezamăgitor, după ce nu a reușit să câștige niciun trofeu și a coborât până pe locul 20 în clasamentul WTA. 

Accidentările i-au pus mari probleme de-a lungul întregului an, iar românca nu a putut să atingă forma din anii trecuți, însă a avut mai multe momente în care și-a arătat clasa.

Simona Halep poate încheia 2021 cu "Lovitura Anului"

Potrivit digisport.ro, unul dintre ele a venit la Transylvania Open, în meciul cu Gabriela Ruse din primul tur, câștigat cu 6-1, 6-2. Fosta lideră mondială a izbutit un lung de linie superb, care i-a adus premiul de Lovitura Lunii în WTA, pentru luna octombrie.

Acum, punctul său a fost nominalizat și la Lovitura Anului, unde mai concurează cu alte 4, reușite în a doua jumătate a lui 2021. Halep concurează cu Iga Swiatek, Camila Giorgi, Conny Perrin și Magda Linette, iar lovitura sa poate fi votată pe site-ul WTA.

Halep a reuşit două astfel de lovituri la o distanţă foarte mică de timp. Ambele au venit în setul secund, la 4-2, însă cea din urmă a fost nominalizată la concursul WTA.

Video cu execuția Simonei AICI.

Comenteaza