Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells 2022. Prima reacție a sportivei: “E dureros când pierzi un astfel de set”

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells 2022. Prima reacție a sportivei: “E dureros când pierzi un astfel de set”

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele competiției Indian Wells 2022, de către Iga Swiatek, scor 6-7(6), 4-6.
 

“Am avut destule şanse şi este dureros când pierzi astfel un set. Chiar şi aşa, dacă aş fi câştigat primul set, eram departe de victorie”, a spus Simona Halep când a fost întrebată de primul set al semifinalei cu Iga Swiatek.

În primul set al semifinalei, Simona Halep a servit, la 5-4, pentru câştigarea actului, însă Iga Swiatek a făcut break-ul. Apoi, în tie-break, românca a avut două mingi de set, care au fost salvate de poloneză. Într-un final, Swiatek s-a impus în setul 1 cu 7-6(6).

“Rămân cu încrederea după acest meci. Este prima săptămână în care am simţit că am atins nivelul pe care mi-l doresc. A fost un meci bun pentru mine. Am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să profit de ele.

Un meci greu, în care ea (n.r. Swiatek) a jucat foarte bine. Tot meritul îi revine pentru că a fost mai concentrată în momentele importante”, a mai spus Simona Halep.

În al treilea game al setului secund, după un schimb de mingi, Simona Halep a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng. Românca a cerut imediat intervenţia medicului, care i-a aplicat un bandaj uriaş, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza