Silvășan și-a lăudat jucătorii, în ciuda rezultatului de la Veneția: "Sunt mândru de faptul că au arătat ca o echipă"

Silvășan și-a lăudat jucătorii, în ciuda rezultatului de la Veneția: "Sunt mândru de faptul că au arătat ca o echipă"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut pe terenul celor de la Umana Reyer, scor 95-90, în runda cu numărul 12 a Grupei A din EuroCup.

Conduși încă de la început, campionii României au revenit extraordinar de la -16 și chiar au preluat conducerea în finalul partidei. Totuși, italienii s-au dovedit a fi mai puternici din punct de vedere mental și au obținut victoria.

În ciuda rezultatului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția baschetbaliștilor pe care îi antrenează și de modul în care jucătorii au abordat a doua parte a meciului. Tehnicianul nu a uitat nici de cei aproximativ 80 de fani, care au susținut echipa pe durata întregului meci.

"În primul rând, vreau să îi felicit pe cei de la Veneția. Cred că a fost un meci frumos de privit, cu multe puncte. Din păcate, nu am putut să completăm revenirea și să rămânem puternici din punct de vedere mental.

Am condus, dar nu ne-am menținut în acea poziție. Sunt mândru de jucătorii mei, de felul cum au evoluat în a doua repriză și de faptul că au arătat ca o echipă. Aceasta trebuie să fie în permanență mentalitatea noastră.

Pe final am făcut anumite greșeli și am permis o serie de aruncări, din cauza lipsei de concentrare. Acolo s-a făcut diferența. Mergem mai departe, ne așteaptă alte meciuri și păstrăm șanse de calificare.

Le mulțumim fanilor care ne-au însoțit la Veneția, ne-au impresionat prin prezența lor atât de numeroasă și i-am simțit aproape, ca de fiecare dată", a spus Silvășan la finalul partidei.

Comenteaza