Show marca Becali după victoria împotriva Oţelului Galaţi: "Batem CFR-ul cu 27-0, câştigăm titlul, vor fi mai mulţi oameni decât la Revoluţie!"

Show marca Becali după victoria împotriva Oţelului Galaţi:
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, spune că dacă Steaua va câştiga titlul în acest an, în stradă vor ieşi mai mulţi oameni decât la Revoluţie.

"Dacă Steaua câştigă titlul anul ăsta veţi vedea cea mai frumasă bucurie, ca la Revoluţie, mai mulţi oameni decât la Revoluţie. Normal că o să-l câştigăm. Aş vrea să ne batem cu CFR la titlu în ultima etapă, 27-0 îi batem", a spus Becali la Digi Sport după victoria împotriva Oţelului Galaţi, 2-1, care a dus Steaua la trei puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

Finanţatorul a menţionat că speră ca în etapa următoare echipa Concordia Chiajna să se impună în meciul cu liderul CFR Cluj şi astfel Steaua să ajungă pe prima poziţie a clasamentului.

"Eu sper ca Chiajna să ne ducă pe locul 1, etapa viitoare. Am stabilit cu finul (n.r. - Cristian Borcea, de la Dinamo) să câştigăm amândoi", a mai spus Becali.

Steaua a învins Oţelul sâmbătă seara, la Galaţi, scor 2-1 (0-1), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tatu '49 şi M. Costea '67. Pentru Oţelul a înscris Didi, în minutul 34.

 

Comenteaza