Sfatul unui campion pentru copiii din Cluj: ”Lăsați calculatorul, faceți sport!”

Sfatul unui campion pentru copiii din Cluj: ”Lăsați calculatorul, faceți sport!”
Baschetbalistul campioanei U-BT, Rolland Torok, i-a îndemnat pe copiii din Cluj să adopte un stil de viață sănătos și să practice un sport.

Aflat la emisiunea "1 la 1", de la Realitatea FM Cluj, Torok a vorbit despre importanța sportului în comunitatea clujeană.

"Nu îmi plac copiii care vin la școală și apoi stau la calculator. E foarte important să pună accent pe mișcare, nu neapărat pe baschet. Să iasă afară și să practice orice sport, chiar și când ajung la o anumită vârstă. Dacă îți place un anumit sport poți să faci și performanță. La baschet, de la 13-14 ani poți deja să începi. Prin sport îți formezi un mod de a gândi, câștigi foarte multă motivație. Copilul învață să colaboreze cu alți oameni, să vorbească frumos și asta îl ajută în viața de zi cu zi. Foarte rar văd copii care fac un lucru pe teren, iar în afara lui altceva", a spus pivotul de 26 ani.

Sezonul trecut, Rolland Torok a câștigat Campionatul, Cupa și Supercupa României la baschet cu U-BT Cluj. Vineri, de la ora 18:15, la Sala Sporturilor Horia Demian, ardelenii vor debuta în noul campionat împotriva lui BCMU Pitești.

Comenteaza