Secretul schimbării din jocul CFR-ului în partida cu Clinceni: “Nu ați vrea să știți ce a fost la noi în vestiar la pauză”

Secretul schimbării din jocul CFR-ului în partida cu Clinceni: “Nu ați vrea să știți ce a fost la noi în vestiar la pauză”
| Foto: facebook.com/cfr1907

După o primă repriză modestă, campioana a rezolvat soarta partidei în actul secund și a reușit să se impună cu 3-0.

Deși misiunea “feroviarilor” părea facilă la prima vedere, formația din Gruia s-a chinuit serios în compania Academicii Clinceni. Totuși, discursul lui Dan Petrescu de la pauza meciului i-a inspirat pe elevii săi, care au intrat mult mai concentrați în teren. Pe rând, Culio, Traore și Deac au înscris și au adus trei puncte importante pentru echipa clujeană.

”Traore nu a intrat bine, dar după ce a explodat vestiarul și-a revenit. A fost cea mai dură conferință a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore și Omrani. De obicei, pe ploaie nu câștig. Am pierdut cu Celtic și cu Poli Iași. Cred că e primul meci pe care îl câștig pe ploaie. Prima repriză a fost destul de grea.

Mingea nu a vrut să intre, cădea pe bară, se lovea de portar și mă gândeam că va fi o noapte în care nu vrea să intre.A fost un penalty cerut de jucători, pe care nu l-am primit. Meciul nu a fost ușor. Am luat prea multe goluri în acest campionat. Am jucat 28 de meciuri oficiale, dar nu am avut aceeași echipă mereu”, a declarat Dan Petrescu.

Și marcatorul golului cu numărul trei, Ciprian Deac a vorbit despre jocul cu ilfovenii. “Nu ați vrea să știți ce a fost la noi în vestiar la pauză. E bine că ne-a trezit. Era bine să câștigăm și dacă dădeam gol în ultimul minut. Fiica mea împlinește cinci ani și am ținut neapărat să îi fac un cadou, mă bucur că am dat gol.

Am venit după un eșec rușinos, dureros, ne-a fost rușine și să ieșim pe stradă, multe nopți n-am dormit. La Iași toți am lăsat o impresie proastă. Acasă avem un plus de forță, ne mobilizăm mult mai bine, meciurile tari jucate aici le-am câștigat”, a spus Deac.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Rennes, din grupele Europa League. Jocul e progamat joi, de la ora 20:00.

Comenteaza