Seara golurilor spectaculoase în Gruia. CFR s-a distrat în meciul cu FC Voluntari

Seara golurilor spectaculoase în Gruia. CFR s-a distrat în meciul cu FC Voluntari
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în fața ilfovenilor, scor 4-0, în etapa a 8-a din sezonul regulat al Superligii.

Campioana a început bine jocul, iar Cvek a avut prima ocazie de a marca. În minutul 3, mijlocașul croat a trimis puternic de la mare distanță, dar Popa a respins acrobatic de sub bară. La puțin timp, jocul a fost întrerupt timp de minute bune, după o ciocnire între Manea și Aliji, fundașul CFR-ului având nevoie de îngrijiri medicale din cauza sângerării abundente.

Oaspeții au reușit să treacă peste perioada bună a "feroviarilor", iar Nemec a încercat în două rânduri să îl surprindă pe Scuffet, însă de fiecare dată balonul a trecut alături (14, 18). La jumătatea reprizei, clujenii au revenit în ofensivă, iar Yeboah a trecut aproape de o centrare trimisă bine de nou-intratul Braun (23).

Totuși, cel care a decis scorul pauzei a fost Claudiu Petrila. Tânărul fotbalist al campioanei a înscris din lovitură liberă, cu o execuție care l-a lăsat fără reacție pe Popa (32). Misiunea gazdelor a devenit și mai ușoară în minutul 45, când Aliji a văzut cartonașul roșu în urma unei intrări agresive la Deac.

Actul secund a început cu un nou șut al lui Nemec care nu a nimerit cadrul porții (51). În partea cealaltă, Jefte s-a dovedit a fi mai inspirat și l-a învins pe Popa cu un șut superb de la distanță (53). Trei minute mai târziu, Petrila a luat o acțiune pe cont propriu din jumătatea campioanei, a trecut fără probleme de apărarea adversă, însă finalizarea l-a trădat (56).

Oaspeții au fost lipsiți de reacție, în timp ce "feroviarii" au continuat să atace. Jefte a avut din nou șansa de a marca, când a scăpat singur cu Popa, dar încercare sa de a trimite un lob peste portat a eșuat (69). Proaspăt intrat în teren, Mistrati a ratat cu poarta goală (72), însă și-a luat revanșa la intrarea în ultimele 10 minute.

Ca și colegii săi la primele două goluri, danezul a înscris superb pentru 3-0 (80). Totuși, tabela a fost închis de Yeboah, care a înscris la capătul unei faze în care "feroviarii" au trimis de 4 ori spre poarta ilofenilor (87). Astfel, CFR Cluj pune capăt seriei de înfrângeri pe teren propriu, cu un succes categoric, 4-0 cu FC Voluntari.

Comenteaza