Se schimbă partitura la "U". Dulca: "Majoritatea jucătorilor pe care i-am transferat vor fi din străinătate"

Se schimbă partitura la "U". Dulca: "Majoritatea jucătorilor pe care i-am transferat vor fi din străinătate"
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii”, Cristi Dulca, susține că formația sa va încerca o nouă strategie şi recunoaşte că majoritatea jucătorilor transferaţi sunt din străinătate.

După o perioadă agitată cauzată de ratarea promovării, lucrurile reintră în normal la Universitatea Cluj. “Studenții” și-au numit un nou antrenor, pe Cristi Dulca, și au reușit să stabileasc şi staff-ul tehnic care îl va ajuta pe fostul internațional. Pentru clujeni urmează acum o campanie de transferuri în urma căreia ar trebui să creeze o nouă echipe capabilă să lupte pentru un loc în fruntea clasamentului.

Chiar dacă majoritatea jucătorilor transferați vor fi străini, după cum recunoaște chiar Cristi Dulca, “studenții” trebuie să se întărească și cu jucători tineri, fiind nevoiți să folosească în primul 11 doi fotbaliști români sub 20 de ani.

Campanie de transferuri axată pe străini

Tehnicianul a vorbit și despre campania de achiziții a echipei. “Noile transferuri vor fi anunțate mâine, la reunire. Am întârziat puțin datorită faptului că am încercat să adunăm jucătorii și staff-ul, dar acum totul va fi normal. Majoritatea jucătorilor pe care i-am transferat vor fi din străinătate. Cel mai important este să acoperim pozițiile U20, vor fi copii din 2000 pe care va trebui să îi folosim în acest sezon”, a declarat fostul antrenorul "Șepcilor roșii".

Cristi Dulca a discutat și despre promovarea unor jucători de la formația secundă a clubului. "Avem jucători buni și la echipa U19, dar nu le va fi ușor la Liga a 2-a, împotriva unor fotbaliști mult mai experimentați. Eu îmi doresc tot timpul să promovez juniori și mulți dintre ei se vor antrena cu echipa mare”, a precizat antrenorul.

Albuț a refuzat să rămână antrenor cu portarii

Noul antrenor al “Șepcilor roșii” s-a declarat încântat de staff-ul cu care va colabora la “U” Cluj. “Sunt mulțumit, am încercat să aducem un staff competitiv, important este să avem cei mai competitivi oameni. Preparatorul fizic este un bun profesionist, a luat titlul la Bayern Munchen și are un CV impresionant. Despre antrenorul cu portarii nu pot spune nimic, eu am dorit să continuăm cu Albuț, însă el a decis să plece. Important este să avem oameni de calitate în staff”, a spus Dulca pentru Ziua de Cluj.

Comenteaza