Se pot achiziționa bilete pentru finala Cupei României

Se pot achiziționa bilete pentru finala Cupei României
Federația Română de Fotbal a anunțat că biletele pentru finala dintre „U” Cluj și FC Steaua pot fi achiziționate începând cu după-amiaza zilei de miercuri.

 

Miercuri, începând cu ora 12:00, Casa Fotbalului a găzduit conferința de presă la care ambasadorii finalei Cupei României, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, au lansat procesul de vânzare online a biletelor pentru Universitatea Cluj - Steaua București (31 mai, ora 21:00, Arena Națională)

Ambasadorii finalei Cupei României Timișoreana, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, vor juca și ei pe Arena Națională, în Meciul de Legendă dinaintea finalei. Cu ocazia conferinței de presă va fi dat startul vânzării online a biletelor, care pot fi achiziționate începând de miercuri pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum patru bilete.

Federația a pregătit special pentru finală pachetul Family Zone, adică un sector pe Arena Națională în care se pot achiziționa bilete la preț redus dacă vii împreună cu copilul tău și ești pregătit să îi oferi amintirea unei finale de neuitat. Mai mult decât atât, înainte de Universitatea - Steaua, pe Arena Națională se va putea urmări meciul de legendă în care vor fi pe teren foști fotbaliști precum Bogdan Stelea, Ilie Balaci sau Ionel Dănciulescu.

Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor. Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.

Comenteaza