Se complică situația în grupa României. Cum arată clasamentul la jumătatea preliminariilor

Se complică situația în grupa României. Cum arată clasamentul la jumătatea preliminariilor
| Foto: sportpictures.eu

“Tricolorii” au pierdut previzibil în fața Spaniei, scor 2-1, și au ajuns pe locul al patrulea în grupă, doar peste Malta și Insulele Feroe.

Inevitabilul s-a produs pe Arena Națională, iar România a fost învinsă de Spania. Jocul fricos din prima parte, coroborat cu o dominație aproape totală a ibericilor au adus cea de-a doua înfrângere a selecționatei lui Contra în preliminarii. Deși la începutul jocului, “tricolorii” se aflau pe locul al treilea în grupă, la egalitate cu Suedia, după jocul de la București, români au ajuns pe poziția a patra, doar deasupra Matlei și a Insulelor Feroe.

Ambele forțe din Scandinavia, Suedia și Norvegia au învins categoric și au trecut peste România în clasament. Astfel, băieții lui Contra sunt obligați să câștige toate meciurile până la final și să spere la cel puțin un egal în returul cu Spania. Avantajul ar putea fi reprezentat de faptul că România va juca pe teren propriu duelurile cu Suedia și Norvegia, din toamna acestui an.

Situația în Grupa F, la jumătatea preliminariilor:

  1. Spania 15 p.
  2. Suedia 10 p.
  3. Norvegia 8 p.
  4. România 7 p.
  5. Malta 3 p.
  6. Insulele Feroe 0 p.

Următorul meci al României va fi împotriva Maltei, la Ploiești. Partida e programată duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00.

Comenteaza