Se complică situația CFR-ului. Campioana a fost învinsă pe terenul liderului

Se complică situația CFR-ului. Campioana a fost învinsă pe terenul liderului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a pierdut contra Farului, scor 1-0, iar constănțenii se îndepărtează în fruntea clasamentului.

Campioana a început bine partida, iar Janga a semnat prima ocazie a întâlnirii. În minutul 6, atacantul CFR-ului a primit bine în marginea careului, dar execuția sa a fost apărată de Aioani. Replica gazdelor a venit din gheata lui Artean, al cărui șut trimis din poziție ideală a fost parat de Scuffet (16).

Treptat, "feroviarii" au cedat inițiativa, s-au bazat pe buna organizare defensivă și, totodată, pe mingi luni pe care Janga a încercat să le devieze către cei doi jucători de bandă, Krasniqi și Petrila. În schimb, constănțenii au practicat jocul combinativ cu care au obișnuit și doar intervențiile lui Scuffet au făcut ca tabela să rămână neschimbată.

Deși în a doua parte a reprizei au avut parte de câteva momente bune în care au avansat în jumătatea adversă, clujenii nu au părut foarte interesați de aspectul ofensiv al jocului. Astfel, scorul pauzei la Constanța a fost 0-0.

Startul actului secund a aparținut gazdelor care au reușit să deschidă scorul. Grameni a făcut șah-mat apărarea campioanei cu o pasă filtrantă, Băluță a trimis către Mazilu, iar tânărul jucător a îndeplinit o simplă formalitate și a marcat în poarta goală (53). Imediat, Dan Petrescu a trimis forțe proaspete în ofensivă, însă în zadar.

Totuși, oamenii din atacul CFR-ului au fost lipsiți de inspirație și nu au reușit să pună probleme reale. În plus, gazdele au continuat să creeze pericol pe contraatac, prin acțiuni rapide care și-au propus să surprindă defensiva oaspete.

Elevii lui Dan Petrescu au forțat în ultimele minute, iar norocul a părut că le surâde. La o centrare trimisă de Yuri, Janga a fost faultat și Sebastian Colțescu a indicat spre punctul cu var. Cu toate acestea, centralul a analizat apoi reluările de pe monitorul VAR și întors decizia (90). Spiritele s-au încins între jucătorii celor două formații, însă rezultatul de pe tabelă nu a mai fost schimbat.

CFR Cluj a pierdut pe terenul Farului, iar constănțenii se îndepărtează la 4 puncte distanță. Mai mult, "feroviarii" ar putea pierde și locul secund până la finalul etapei din play-off-ul Superligii.

Comenteaza