Scenarii posibile pentru telenovela "Cristi Manea" de la CFR Cluj

Scenarii posibile pentru telenovela "Cristi Manea" de la CFR Cluj
| Foto: https://clujcapitala.ro/

Potrivit zvonurilor din presa sportivă, fundașul dreapta Cristi Manea (26 de ani), cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui CFR Cluj, nu mai joacă deoarece nu şi-a prelungit contractul cu gruparea patronată de Neluțu Varga.

Cristi Manea are viitorul incert la formația din Gruia. Deși la debutul acestui sezon, Manea a fost un element cheie în echipa lui Andrea Mandorlini la CFR, înaintea meciurilor de calificare pentru EURO 2024, Manea a suferit o accidentare la genunchi, fiind nevoit să ia o pauză de cel puțin trei luni. În absența sa, Vasile Mogoş a preluat rolul de fundaș dreapta la CFR.

Jurnalistul GSP, Dan Udrea susține că Manea ar fi fost marginalizat la CFR de Adi Mutu, nu pentru că ar avea intenția de a părăsi echipa la finalul sezonului, ci din cauza prestațiilor sale. ”Din informaţiile mele, Manea nu joacă la CFR, nu pentru că nu şi-a prelungit contractul, ci pentru că nu merită să joace”, consideră Dan Udrea. 

Totuși, presupusele probleme ale lui Manea ar putea fi ușor rezolvate dacă fotbalistul ar alege să continue cu CFR și în sezonul următor și a sugerat că acesta a semnat deja cu altă echipă, crede Basarab Panduru este fost fotbalist și antrenor român, la Orange Sport.

”Un jucător care nu îşi prelungeşte contractul are o problemă. El dacă îşi prelungeşte acum contractul pe încă cinci ani, să vezi cum dispare imediat problema. Să vezi ce bun e de mâine, mai bun decât toată lumea. Probabil că a semnat (n.r. cu o echipă din străinătate). Eu aşa mă gândesc”, a transmis Basarab Panduru. 

”Un club de afară, dacă eşti în ultimele şase luni, te cam semnează în perioada asta”, spune și MM Stoica despre telenovela Manea, potrivit iamsport.ro

Intrat în ultimele luni de contract situația lui Cristi Manea a rămas incertă, iar președintele clubului clujean, Cristi Balaj, a avut un discurs resemnat în privința fundașului luna trecută "Asta este. Dragoste cu forța nu există.

Antrenorul (n.red. - Adi Mutu) va decide dacă va juca. Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor. Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri. În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul.

Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl întroducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu", a spus Balaj pentru Fanatik, răspunzând zvonurilor că Mutu nu îl introduce în teren pe Manea deoarece nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj. 

Potrivit informațiilor digisport.ro, fundașul dreapta Cristi Manea s-ar fi aflat pe lista de dorințe a clubului turc Galatasaray care era dispusă să ofere o sumă de transfer în jur de 500.000 de euro pentru a asigura mutarea fotbalistului.

Comenteaza