Breaking news Update Video Foto Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică A PRIMIT INTERZIS în Gruia, după demiterea în miez de noapte

Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică A PRIMIT INTERZIS în Gruia, după demiterea în miez de noapte
Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică A PRIMIT INTERZIS în Gruia, după demiterea în miez de noapte
Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică OPRIT LA POARTA STADIONULUI
Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică OPRIT LA POARTA STADIONULUI
Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică OPRIT LA POARTA STADIONULUI

Scandalul de la CFR Cluj a intrat într-o altă etapă în dimineaţa aceasta. Antrenorul Marius Şumudică s-a prezentat la stadionul din Gruia şi nu a fost lăst să intre în baza de antrenament. 

UPDATE: Au plecat toți de la stadion, şi antrenori și jucatori. Se pare că nu doar Arlauskis l-a susținut pe Şumudică dintre jucători, dar el a fost cel mai vocal. 

UPDATE: Arlauskis pare sa fie singurul care îi ţine partea lui Șumudică. Se pare că, antrenamentul de astăzi a fost reprogramat. Șumudică susţine în continuare că el încă e în funcție, că nu a fost demis şi le-a da liber jucătorilor, din punctul său de vedere aceştia s-au prezentat la program.

Discuţiile se poartă după gardul de mai jos, acolo sunt şi jucătorii şi antrenorul CFR Cluj:

Scandalul de la CFR Cluj, în prelugiri: Şumudică A PRIMIT INTERZIS în Gruia, după demiterea în miez de noapte

STIRE INITIALA

Tehnicianul, jucătorii și staff-ul campioanei nu au fost lăsați sa intre la antrenamentul programat vineri dimineață, 27 august 2021. 

În loc să facă eforturi să spele ruşinea de seara trecută de pe teren şi din vestiare, gruparea din Gruia trimite scandalul campioanei României în prelugiri. Şumudică a fost OPRIT LA POARTA STADIONULUI şi nu i s-a permis intrarea la antrenament. 

"Eu sunt antrenorul echipei, la momentul ăsta am antrenament. Vă rog frumos să îmi permiteţi să intru în baza de antrenamet. Deocamdată, oficial, sunt antrenorul acestei echipe. Dacă aveţi un ordin să nu îmi daţi drumul, eu mă conformez, filmez, că nu m-aţi lăsat să intru în bază şi atunci, asta este. Este prima oară când m-i se întâmplă aşa ceva", a declarat Marius Şumudică, devenit peste noapte persona non grata în Gruia. 

Acesta a spus că Neluţu Varga nu a avut nicio discuţie cu el şi nu l-a anunţat nimeni că nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. De aceea s-a prezentat la antrenament cu o oră jumătate mai repede deoarece la ora 11 echipa are antrenament.

"Zici că facem muncă la negru, parcă muncim pe plantaţie. N-am mai pomenit niciodată aşa ceva de când mama m-a făcut, dar asta e", a mai spus antrenorul indignat de situaţia penibilă din faţa stadionului clujean. 

Şumudică şi Copil, demişi de Ioan Varga

Amintim că, CFR Cluj a părăsit ruşinos şi Europa League, după 1-6 în dublă manșă cu Steaua Roșie Belgrad, și va juca în grupele Conference League. La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși. MAI MULTE DETALII AICI!

Bătaie generală între oficialii campioanei! CFR Cluj s-a făcut de râs şi la vestiare, nu doar pe teren

După meciul de aseară, o altercație generală a avut loc în fața vestiarelor, între oamenii de la CFR Cluj. În loc să marcheze pe teren, echipa din Cluj-Napoca a marcat în vestiar un moment ruşinos cu pumni şi picioare. 

Echipa care spune despre ea că este "Mândria Ardealului" a devenit "Ruşinea Ardealului" joi seara. Nici suporterii nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia i-au scandat "Demisia!" lui Şumudică. MAI MULTE DETALII AICI!

 

Comenteaza