Exclusiv Scandal la CFR, între ”costume”. ”Au fost la un pas de bătaie”, spun martorii

Scandal la CFR, între ”costume”. ”Au fost la un pas de bătaie”, spun martorii

Ring în sediul clubului de fotbal CFR. Un scandal a avut loc, vineri, înaintea meciului cu Poli Iași, iar jucătorii au fost afectați.

CFR a jucat slab vineri seara, cu Poli Iași. A învins, 1-0, dar a avut parte de un final palpitant, cu oaspeții la un pas de egalare. Surse din cadrul clubului susțin că evoluția formației clujene are printre cauze și lucruri petrecute în spatele cortinei.


În club a venit vineri Daniel Stanciu, care a acceptat să fie director sportiv la CFR. Apariția lui nu i-a picat bine la stomac juristului Ionuț Ivașcu, iar acesta nu îl suportă pe fostul conducător al cluburilor Poli Timișoara, FC Vaslui, FCSB, ASA Tg Mureș și Dinamo. Nu știm motivul, doar că Ivașcu își dorea și el un post de conducător. Juristul i-a transmis din timp lui Stanciu că nu are ce să caute la Cluj, iar când l-a văzut în sediu și-a ieșit din minți. ”Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și au sărit la bătaie; doar intervenția angajaților clubului a făcut să nu se ajungă la pumni”, relatează martorii. Confruntarea fizică nu l-ar fi avantajat prea mult pe Stanciu, mai firav decât partenerul de ”ring”. El a promis însă că îi va povesti totul patronului Neluțu Varga și va cere îndepărtarea lui Ivașcu din club.


Scandalul a ajuns la urechile jucătorilor, iar oamenii din club spun că situația tensionată i-a făcut să nu se mai gândească la fotbal. Seara, la meci, s-a văzut cu ochiul liber că Ivașcu este afectat, iar fotbaliștii, neconcentrați.


Juristul bătăuș a fost căsătorit cu fiica omului de afaceri Teodor Pop-Pușcaș, patronul PP Protect,  societatea care asigura paza de la meciurile campionilor până vara trecută. Teodora Loredana Pop-Pușcaș, fostă Ivașcu, este judecătoare la Judecătoria Cluj-Napoca.


Pe de altă parte, Daniel Stanciu este cunoscut în fotbal și a venit la CFR să colaboreze cu Marian Copilu. Acesta este cel care i-a luat locul lui Iuliu Mureșan, deocamdată doar în Consiliul de Administrație a clubului. Copilu vizează însă și poziție de director general. ZIUA de CLUJ a scris zilele trecute că noul șef din Gruia ispășește o pedeapsă de 2 ani și jumătate de închisoare, cu suspendare, pentru delapidare.

Comenteaza